Η έκθεση εικόνων είναι κενή.
ΚΑΚΑΒΙΑ
Επειδή ο πατερούλης μου ήταν ερασιτέχνης ψαράς είχα την πρώτη γεύση από κακαβιά ψαρόσουπα, σε πολύ μικρή ηλικία!
Ο πατέρας και οι ψαράδες φίλοι του έφτιαχναν την Κακαβιά στην παραλία σκάβοντας ένα μικρό λάκκο στα βότσαλα βάζοντας μετά από πάνω την κατσαρόλα στη φωτιά που είχανε φτιάξει με μικρά ξύλα και φρύγανα.
Το μόνο που χρειάζεται είναι πολλά και διαφορετικά είδη μικρών ψαριών, γιατί τα μικρόψαρα είναι αυτά που κάνουν τη κακαβιά νόστιμη.
Η ψαρόσουπα Κακαβιά επινοήθηκε κυρίως από τους ψαράδες , γιατί είναι εύκολο φαγητό και επειδή έχουν το κύριο συστατικό, δηλαδή τα ψάρια, και μάλιστα πάντα φρέσκα -της ώρας.